Hold øje med dit forbrug

Har du nogensinde prøvet at løbe tør for data i midten af måneden og har været nødsaget til at vente til næste regningsperiode, før du kan gå på nettet igen? Det sker for mange, og det sker typisk fordi, vi ikke har et overblik over vores forbrug, når vi bruger vores mobile bredbånd. Det kan være svært at gennemskue, hvor meget data vi bruger, når vi eksempelvis tjekker e-mails eller surfer på nettet. Vi opdager typisk først, at vi ikke har mere data tilbage, når der bliver lukket for adgangen.

Der er dog en måde, hvorpå vi kan holde øje med, om vi er ved at løbe tør for data slimming capsule. Helt simpelt og enkelt tilbyder de fleste teleselskaber eller bredbåndudbydere en service der tillader, at vi kan holde løbende øje med vores forbrug. Det indebærer oftest, at vi via vores kundelogin kan logge på vores teleselskabs hjemmeside for at se vores forbrug. Det er en meget enkel service, men den kan betyde meget for vores dagligdag med vores mobile bredbånd. Når vi kan holde øje med vores forbrug, behøver vi ikke gå og frygte, at vi pludselig løber tør for data. I stedet kan vi holde øje med vores forbrug og ændre på vores forbrugsvaner hvis vi ønsker det, eller vi kan opgradere til et abonnement med mere inkluderet data. Det er dog vigtigt at bemærke, at man oftest accepterer en ny bindingsperiode, hvis man opgraderer sit abonnement. Så hvis du blot har brug for lidt ekstra data i en kortere periode, bør du overveje om der er andre muligheder, hvis du ikke har lyst til at binde dig i yderligere 6 måneder.

Forbrugsovervågning er også en god idé, hvis du har børn, der benytter sig af det mobile bredbånd. På den måde kan du sikre, at forbruget ikke løber løbsk.