Undgå online spil via mobilt bredbånd

Har du nogensinde undret dig over, hvordan det kan være, at den inkluderende mængde data på dit mobile bredbånd altid løber tør inden måneden er slut? Du spørger måske dit barn, om han eller hun bruger det mobile bredbånd meget til at gå på nettet, og får måske svaret, at han eller hun ikke bruger nettet særlig meget. I sådan en situation vil man som forældre gerne stole på sit barn, men det kan være svært, når faktum er, at dataet forsvinder hurtigere end det kan nå at blive åbnet op for. Man bør dog nok lade barnet tvivlen komme tid gode, og måske i stedet spørge ind til, om barnet har brugt computeren eller tabletten med det mobile bredbånd til at spille på. I mange tilfælde vil du opleve, at dit barn bruger meget af sin tid på computer eller tablet på at spille, og hvad barnet ikke ved er, at online spil kræver store mængder af data.

Du er måske heller ikke klar over det, men online spil er en af de aktiviteter, der kræver den største mængde data. Derfor bør du gøre dig nogle overvejelser, hvis du eller dine børn gerne vil spille spil på nettet. For det første kan du undgå at spille online spil. Der findes spil, der kan downloades, som ikke kræver en internetforbindelse.

Du kan også vælge at opgradere dit mobile bredbåndsabonnement, så du får en større mængde data, og derfor ikke behøver at tænke på, om du bruger alt dit inkluderede data, før måneden er slut.

Til sidst kan du også minimere dit forbrug af online spil, enten ved at spille mindre eller ved kun at spille, når du er logget på et trådløst netværk. Hvis du kun spiller, når du er på et trådløst netværk, bruger du ikke af din inkluderede mængde data, og derfor kan du spille ligeså meget, du har lyst.